Esküvők

Fun and relaxation
in the heart of the Sóstó forest

Esküvők

Mesebeli esküvői helyszín a Sóstói-erdőben

header kép

Életed nagy napja

Esküvőre az étterem területén van lehetőség. 50-100 fős esküvők megvalósíthatók. Igénybe vehető szolgáltatásaink: dekoráció, étel, ital, szállás. Minden esetben egyedi ajánlatok készülnek vendégeink számára.

Ajánlatkérés

jobbra nyíl ikon
útvonaltervezés ikon Nyíregyháza, Sóstói street 70. email ikon rendezveny@sostopark.hu telefon ikon +36303285285

Introduction

Egy nyíregyházi esküvő legjobb helyszíne Sóstó! Ha gondtalanul, és kellemesen szeretnéd eltölteni a Nagy Napodat, akkor várunk szeretettel a Sóstó Parkba! Kapacitásunk egészen 100 főig elérhető, legyen szó kisebb vagy nagyobb esküvőről, mi szívesen látunk Titeket! Fantasztikus dekorációval szépítjük meg az esküvőtök helyszínét, hogy a maximumra emeljük a káprázatos hangulatot. Vállaljuk az ételek elkészítését, és italok felszolgálást egész este, míg a násznép bírja. Természetesen szállást is biztosítunk az ifjú párnak, és a távoli rokonoknak egyaránt.

Ha megvolt az eljegyzés ne habozzatok, kérjetek egyedi árajánlatot még ma, hogy minél hamarabb egybekeljetek!

sóstó park ikon

"Experience For young and old"

Sóstó Island underwent a complete renovation last year: Boardwalks, electric boats, a playground, a bowling alley, table tennis playgrounds, a play castle, sunbeds, outdoor board games, as well as picnic tables and fire pits await visitors.

programok a közelben ikon

Programmes

Nearby

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
szállások amiket ajánlunk ikon

ACCOMMODATIONS

WE RECOMMEND

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon