Szórakozás és pihenés
a Sóstói-erdő szívében

Kalandpálya

Nyíregyháza

header kép

Kalandra fel!

A Nyíregyházi Kalandpark 2,5 hektárnyi területen helyezkedik el, amely még 2010-ben épült. A helyszín folyamatosan szépül, bővül és fejlődik. Több, mint 130 akadály várja kedves vendégeinket, amiben található gyermek pálya, felnőtt pálya, extrém pálya.

nyitvatartás ikon

Nyitva tartás:H-V: 10:00-20:00

Árak

jobbra nyíl ikon
útvonaltervezés ikon Nyíregyháza, Sóstói út 70. email ikon info@sostopark.hu telefon ikon +3642200045

Bemutatkozás

A Nyíregyházi Kalandpark 2,5 hektárnyi területen helyezkedik el, amely még 2010-ben épült. A helyszín folyamatosan szépül, bővül és fejlődik. Több, mint 130 akadály várja kedves vendégeinket, amiben található gyermek pálya, felnőtt pálya, extrém pálya.

Nyíregyháza-Soóstó üdülő övezetében található a Kalandpark,aminek körzetében található Állatpark, Múzeúmfalu, Élményfürdő, Szabad strand és rengeteg más szórakozási lehetőség.
Folyamatos szakmai felügyeletet biztosítunk a pálya elejétől a végéig.

A kalandpálya több, mint 100 állomásból áll, tehát biztosan mindenki talál kedvére való pályaszakaszt, és az akadályok leküzdésével a sikerélmény garantált.

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát. Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható.

Az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket. Első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz. A szülők, tanárok persze saját megnyugtatásuk érdekében „sétálhatnak” a pálya mellett, de az önállóság a gyerekek előnyére szolgál.

Az animátor hatáskörébe tartozik, hogy elégtelen pályahasználat esetén az adott vendéget a biztonság megőrzése érdekében lehívja a pályáról.

Zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban! (Papucs használata tilos!) Ékszert, telefont nem érdemes a pályára vinni!

 

Árak és bérletek

  • Sárga 1-es pálya (120 cm kezét magasban tartva): 2 300 Ft/fő/1,5 óra
  • Sárga 2-es pálya (130 cm kezét magasban tartva): 2 300 Ft/fő/1,5 óra
  • Kék 1,2,3-as pálya (160 cm kezét magasban tartva): 2 600Ft/fő/1,5 óra
  • Extrém csúszópálya (14év feletti korosztály számára): 1 500 Ft/fő/alkalom
  • Csoportos jegy (20 fő felett, előre bejelentkezés szükséges min. 1-2 héttel előtte): 1 800 Ft/fő/1,5 óra
  • Kísérő jegy (mászásra és egyéb szolgáltatásra nem jogosít fel): 200 Ft/fő
  • Családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek): 7 200 Ft (gyerek 14 év alatt+ 2 szülő személyigazolvány+lakcím kártya felmutatása ellenében)
  • Minden megkezdett fél óra: 500 Ft
  • Trambulin: 300 Ft/fő/10 perc
sóstó park ikon

Élmény
Kicsiknek és Nagyoknak

A Sóstói-sziget teljes felújításon ment keresztül a tavalyi évben: Sétányok, elektromos csónakok, játszópark, lengőtekepálya, asztalitenisz-játszóhelyek, játszóvár, napozóágyak, kültéri társasjátékok, valamint piknikasztalok és tűzrakóhelyek várják a látogatókat.

programok a közelben ikon

programok

a közelben

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
szállások amiket ajánlunk ikon

SZÁLLÁSOK

AMIKET AJÁNLUNK

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
program ajánló ikon

Levelekipart

Levelek

Három és négy fős apartmanjaink kiváló lehetőséget nyújtanak a zavartalan pihenésre.

program ajánló ikon

Várda Sport Hotel

Kisvárda

A hotel minden igényt kielégítő felszereltsége és szolgáltatásai kiváló feltételeket biztosítanak sportcsapatok, egyéni sportolók felkészülésére, edzőtáborok szervezésére.