Adventure

Szórakozás és pihenés
a Sóstói-erdő szívében

Adventure

minigolf

header kép

Felejtsd el az egyhangú programokat!

Az Adventure minigolf 18 pályából áll. Egyaránt ajánljuk gyermek és felnőtt vendégeink számára is. Várjuk csapatépítő rendezvényekre is vendégeinket.

nyitvatartás ikon

Nyitva tartás:H-V: 10:00-20:00

Árak

jobbra nyíl ikon

Online foglalás

jobbra nyíl ikon
útvonaltervezés ikon Nyíregyháza, Sóstói út 70. email ikon info@sostopark.hu telefon ikon +3642200045

Bemutatkozás

A helyszínen működő Park Étterem biztosítani tudja vendégeink számára az ebédet, illetve a vacsorát is. Egyszerre több ember is tud játszani a pályán. Ahogy valaki teljesíti az első pályát, megy a másodikra, így a következő játékos is kezdheti az első pályát. Lehetséges előre foglalni a pálya használatát, valamint fő szezonban érdemes is, hogy biztosan elérhető legyen a pálya a kívánt időpontban. A pálya átvételekor megkapják a játékosok a golfütőt, 2 db golf labdát és a pontvezető lapokat is. Vendégeinktől kérjük, hogy a játék végén az átvett ütőket és labdákat vigyék vissza a recepcióra. Egymást akadályozni a pályán tilos.

Árak és bérletek

A pálya használata 1000 Ft /fő/ alkalom.

sóstó park ikon

Élmény
Kicsiknek és Nagyoknak

A Sóstói-sziget teljes felújításon ment keresztül a tavalyi évben: Sétányok, elektromos csónakok, játszópark, lengőtekepálya, asztalitenisz-játszóhelyek, játszóvár, napozóágyak, kültéri társasjátékok, valamint piknikasztalok és tűzrakóhelyek várják a látogatókat.

programok a közelben ikon

programok

a közelben

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
szállások amiket ajánlunk ikon

SZÁLLÁSOK

AMIKET AJÁNLUNK

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon