Park hotel

Szórakozás és pihenés
a Sóstói-erdő szívében

Park hotel

Nyíregyháza

header kép

Pihenjen és élvezze szállodánk nyugalmát

Magyarország keleti kapujában, Nyíregyházától 5 kilométerre található Sóstógyógyfürdő. Gyógyvize jódot, brómot és oldott ásványi sókat tartalmaz, így rendkívül alkalmas mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációra, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések kezelésére.

Szobák

jobbra nyíl ikon

Csomag ajánlatok

jobbra nyíl ikon

Szoba foglalás

jobbra nyíl ikon
útvonaltervezés ikon Nyíregyháza, Sóstói út 70. email ikon info@sostopark.hu telefon ikon +3642200045

Bemutatkozás

Impozáns környezet, édes kikapcsolódás és szállás Nyíregyházán, a Sóstó Park Hotelben!

A Park Hotelben apartmanok, kétágyas-, háromágyas szobák és mozgáskönnyített szobák egyaránt foglalhatók, így családok és párok számára is ideális megoldást tudunk szolgáltatni. Szállásfoglalás nyíregyházán? Szállodánkban egyszerűen, akár online is lefoglalhatja szállását.

A Sóstó Park hotel csomagajánlatai keretein belül pedig teljeskörű szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van, hiszen a közelben található Nyíregyházi Állatpark és Aquarius Élményfürdő még édesebbé teszi a kikapcsolódást.

Sóstógyógyfürdőn található hazánk legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeuma, a Sóstói Múzeumfalu, amely a megye tájegységeinek népi építészetét mutatja be. A Múzeumfalunál 2015-ben egy Pálinkaházat építettek, ahol a térség eredetvédett gyümölcspárlatai kaptak helyet. (A Múzeumfalu jelenleg felújítási, bővítési munkálatok miatt jelenleg zárva tart.)

Szintén Sóstón található a több mint 300 fajt ismertető Nyíregyházi Állatpark is, amely a maga harminc hektáros területével a legnagyobb Magyarországon. Az állatparkban megépült tavaly az Andok háza elnevezésű létesítmény is, ahol 2016-tól Dél-Amerika állatvilágát mutatják be a látogatóknak.

A Sóstói-sziget teljes felújításon ment keresztül a tavalyi évben: felújították a sétányait, a szigetre vezető híd elemeit kicserélték, az egyik tó melletti csónakház rekonstrukciós munkálatait is elvégezték, s öt elektromos csónak is beszerzésre került. Továbbá kialakításra került egy játszópark, ahol lengőtekepálya, asztalitenisz-játszóhelyek, játszóvár, napozóágyak, kültéri társasjátékok, valamint piknikasztalok és tűzrakóhelyek várják a látogatókat, és a Park Hotelben megszálló vendégeket.

E testet és lelket üdítő környezetben, egy 4,5 hektáros tölgyerdőben fekszik a 2005-ben teljes körűen felújított, kétszintes Sóstó Park Hotel Nyíregyháza, amely aktív vagy passzív pihenéshez nyújt lehetőséget széles körű szolgáltatásaival.

A szálloda Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn található, Nyíregyházától 7 km, Debrecentől 60 km, Budapesttől 250 km, Miskolctól 125 km távolságra.  Személygépkocsival Budapest felől az M3-as autópályán kell haladni Nyíregyházáig. Az autópályáról a Nyíregyháza Centrum kijáratnál kell letérni, és a Sóstógyógyfürdő táblát követve jutnak el a vendégek a szállodáig. Sóstógyógyfürdőn a Krúdy Vigadónál kell balra fordulni (a postánál), a Kalandpark bejáratánál kell behajtani a szállodához.

A nyíregyházi vasútállomásról, illetve az autóbusz állomásról a 8-as jelzésű autóbusszal lehet eljutni Sóstógyógyfürdőre, és a nyíregyházi Sóstó Park Hotelbe (az autóbusz a vasútállomással szemben található megállóhelyről indul). A vasútállomás és az autóbusz állomás egymástól 250 méter távolságra található. A buszról a Krúdy Vigadó megállónál kell leszállni. Buszjegyek a forgalmi irodában, illetve az autóbusz vezetőnél is válthatóak.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik aktív vagy akár passzív kikapcsolódásra várnak a természet ölében! Nyíregyháza Hotel a Sóstói erdő szívében!

sóstó park ikon

Élmény
Kicsiknek és Nagyoknak

A Sóstói-sziget teljes felújításon ment keresztül a tavalyi évben: Sétányok, elektromos csónakok, játszópark, lengőtekepálya, asztalitenisz-játszóhelyek, játszóvár, napozóágyak, kültéri társasjátékok, valamint piknikasztalok és tűzrakóhelyek várják a látogatókat.

programok a közelben ikon

programok

a közelben

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
szállások amiket ajánlunk ikon

SZÁLLÁSOK

AMIKET AJÁNLUNK

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon